Brugte dozere klargjort til køb fra Scantruck

Scantruck har Danmarks største udvalg af brugte maskiner inden for landbrug, industri og byggebranche med mere. Hos os kan du altid finde den eller de maskiner, som du står og mangler for at få din arbejdsopgaver løst. 

Online på vores webside kan du se et stort sortiment af vores brugte kvalitetsmaskiner til salg inden for flere hundrede typer og mærker. Alle testede og klargjort til brug. 

Du er også velkommen til at besøge vores 15.000 kvadratmeter brugtcenter i Skive, hvor vi har alle vores brugte maskiner på lager. Vi informerer dig så specifikt som du har brug for, om den maskine du har behov for.

 

Brugte dozere kvalitets- og sikkerhedstestet til dig

Fra vores omfattende lager i Skive finder du nemt den brugte maskine du ønsker dig. Vores brugtcenter har alt fra rendegravere, gaffeltrucks, dozere og meget mere. Vores varelager er stort og tæller flere tusinde forskellige maskiner fra anerkendte brands. Vores brugte dozere, fra mærket Komatsu, spænder fra 8,5 tons til 109 tons maskiner og er i top kvalitet. 

Komatsu brandet er anerkendt verden over og dozerne har stor ydelse, sikkerhed, førerkomfort og stabilitet. Vores dozere kommer fra en teknologisk gigant, der har fokus på både en superb vægtfordeling og lavt brændstofforbrug. Du kan købe brugte dozere engros eller klargjort, og du kan endda vælge, om du vil have med eller uden service og garanti. 

Vi står klar til at fortælle dig mere, om den maskine du behøver, for at opfylde de specifikke ønsker du har. Har du ikke mulighed for at komme forbi vores brugtcenter i den nærmeste fremtid, og står du og skal bruge en eller flere dozere her og nu, så kan vi også sagtens lave en virtuel præsentation af dozeren, så vi kan kigge nærmere på den maskine du søger sammen med dig. Det er nemt, og du er velkommen til at ringe for at høre mere.

 

 

Brugte dozere hos Scantruck - udvalget er stort

Som det kan ses fra vores Scantruck webside, så lejer vi en stor variation af kvalitets bestemte dozere. Herfra er der flere, der skiftevis kommer på vores brugtcenter. Vores dozer udvalg tæller blandt andet, men ikke kun: 

  • KOMATSU D61EX/PX-24 og PXI-24 med vægt på 19.460 kilo og båndbredde på 860 millimeter
  • KOMATSU D65EX/PX-18 og PXI-18 med vægt på 22.100 kilo og båndbredde på 915 millimeter
  • KOMATSU D71EX/PX-24 og PXI-24 med vægt på 23.900 kilo og båndbredde på 915 millimeter
  • KOMATSU D85EX/PX-18 og PXI-18  med vægt på 28.940 kilo og båndbredde på 910 millimeter
  • KOMATSU D475A-8 med en vægt på 112.620 kilo og båndbredde på 710 millimeter

Du er altid velkommen til at besøge vores brugtcenter online, eller direkte på lokationen i Skive, for at høre mere, om hvilke brugte dozere vi har klar til dig lige nu og her.

 

Det er nemt og hurtigt at få en brugt dozer fra Scantruck

For os handler det om, at vi sammen skal løse en opgave, så dit projekt hurtigt kan blive færdiggjort præcis som du ønsker det. Samtidigt med, at du får netop den maskine der kan løse problemet for dig - også mange år ind i fremtiden. 

Derfor har vi gjort det enkelt for dig at besøge vores brugtcenter i Skive eller online, så vi hurtigt kan vejlede dig med alle specifikationer inden for den dozer, du har brug for at købe. 

Hos Scantruck er det vigtigt, at maskinen er synet og klargjort til din anvendelse, at den er af høj kvalitet fra et af verdens førende mærker, og at du nemt og hurtigt kan se udvalget, få den information du har brug for, og nemt sætte maskinen i anvendelse til eget brug. 

Du kan klikke på menuen og finde den brugte dozer, som du ønsker dig lige nu, og du er også velkommen til at kontakte os pr telefon eller email eller besøge os i Skive. Det skal ikke være svært, at få dit projekt på benene og færdiggjort med den rigtige maskine. Vi er klar til at hjælpe dig med det samme.

 

 

FIND DIN LOKALE SÆLGER


Postnr.: 

 

 

 

 

 

 

Brugte dozere