Professionelt team med store ambitioner

Som Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel, teleskoplæssere og kraner, har vi ikke kun fokus på at være de største, vi vil i Scantruck teamet også være de bedste. Det gør vi ved at sikre dig en god oplevelse og service hos os, hvor vi har dine behov og ønsker i centrum. Har du købt en brugt grusgravmateriel hos os, er du altid velkommen til at svinge forbi os eller ringe, hvis der skulle opstå spørgsmål. Vi har stort fokus på altid at være tilgængelige og kan kontaktes både fysisk i Skive eller Ringsted, skriftligt via mail eller sociale medier og telefonisk på tlf. nr. 96 147 147. Vi glæder os til at finde netop den brugte grusgravmateriel eller en anden maskine, der imødekommer det, du skal bruge den til. Vi har hovedsæde i Skive med administration, hovedlager, værksted og brugtcenter, hvor vi har både nye og brugte maskiner. Vores brugtcenter rummer over hele 15.000 kvadratmeter, hvoraf de 5.600 kvadratmeter er under tag, og vi tør derfor godt love, at du kan finde lige netop det materiel, du er på udkig efter.

Ny digital løsning

Har du kigget på en brugt grusgravmateriel på vores hjemmeside men er træt af, at du ikke har mulighed for at komme forbi vores brugtcenter i Skive, er vi glade og stolte over, at vi alligevel kan være behjælpelige med, at du kan se særlige detaljer på den brugte grusgravmateriel, som ikke er tydelige på billederne på hjemmesiden. Løsningen er nemlig en virtuel fremvisning af den eller de brugte grusgravmateriel og andre maskiner, du vil finde interessante at se nærmere på og høre mere om. En kompetent medarbejder fra Scantruck glæder sig til at besvare dine spørgsmål, mens han eller hun muliggør, at du kan komme helt tæt på blandt andet den brugte grusgravmateriel, du har udset dig, fra forskellige vinkler.

Et bredt sortiment

Vi har et bredt sortiment af både nye og brugte maskiner samt udstyr, reservedele og meget mere. Vi ser ikke kun værdien i de nyeste maskiner på markedet men værner også om vores ældre kvalitetsmateriel. Vi kan se, at interessen ikke kun stiger for vores nye maskiner, vores udvalg af brugt materiel er også i høj kurs. Vi har alt fra brugte grusgravmateriel til gaffeltrucks på lager. Er du eksempelvis på jagt efter en brugt grusgravmateriel men er i tvivl om hvilken type og mærke, der vil være mest hensigtsmæssigt til det arbejde, du skal udføre, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har en stor viden om brugte grusgravmateriel og naturligvis også vores mange andre forskellige maskiner. Vi ved, at vores position på markedet forpligter og med vores store passion, viden og hårdtarbejdende tilgang sørger vi hver dag for at kunne tilbyde effektive kvalitetsmaskiner og yderst professionel service til entreprenør- og byggebranchen, industrien og landbruget. Selvom vi er store, har vi altid fokus på at forbedre og udvide vores virksomhed.

Det bæredygtige fokus

Hos Scantruck sætter vi en dyd i bæredygtighed, og er glade for at vores kunder ikke kun køber nyt. En brugt grusgravmateriel kan være lige så god som en helt ny. Vi har et stort værksted, hvor vi sørger for, at vores maskiner altid er af den bedste kvalitet – nye såvel som ældre. Du skal derfor ikke være i tvivl om, at kvaliteten på en brugt grusgravmateriel altid vil være i top, selvom det er en ældre model. Vi vil gerne inspirere vores kunder til at vælge flere bæredygtige løsninger og efterlever dette fokus i hele virksomheden. Vi har fingeren på pulsen inden for den grønne teknologi og udvikler løsninger, der er gode for vores miljø, og som skaber merværdi for vores kunder.

Brugte tromlesorterer000120040_1
McCloskey S130
Intern nr.:
000120040
Timer:
6.300
Årgang:
2008
000114646_01
McCloskey MINISIZER
Intern nr.:
000114646
Timer:
Årgang:
2020

FIND DIN LOKALE SÆLGER


Postnr.: