BI- og rapporteringskonsulent

Vil du tage ansvar for ledelsesrapportering og operationel rapportering for en markedsledende dansk koncern med ambitiøse visioner for digitalisering af koncernens selskaber?

… og vil du indgå i et team af tre skarpe hoveder, der tager ansvar for koncernens BI- og digitaliseringsprojekter?

Vi udvider vores digitaliseringsteam med nye, skarpe og selvstændige medarbejdere, som holder vores digitale projekter på sporet fra idéen er skabt til projektet er gennemført. Med særlig interesse for forretningsforståelse, dataanalyse og præsentation af data, vil dit primære ansvar være at udarbejde rapporteringsløsninger, der effektiviserer vores daglige drift og giver os et optimalt grundlag for ledelsesmæssige beslutninger, så vi fastholder og udvikler vores sunde forretning. Vi anvender blandt andet Microsoft Power BI som BI-platform, JetReports og arbejder med data warehouse i Azure.

Du elsker helt sikkert

  • at udfordre dine kolleger, når de beder om en rapporteringsløsning, så du altid fokuserer på formålet, før du tænker på funktionalitet og smarte features.
  • selvstændigt at drive med dine opgaver og projekter
  • at bruge og udvikle dine kvalifikationer indenfor datamodellering / data warehousing samt visualisering af data

Hverdagen

Du får en bred kontakt til selskabernes medarbejdere, som vil udfordre og støtte dig i dit arbejde med idéer og projekter. Selvom du har din arbejdsplads i IT-afdelingen, vil du få daglig kontakt til kolleger udenfor IT-afdelingen, da det er her behovet for din kompetence opstår – og det er her, dine løsninger skal integreres i samarbejde med dine kolleger.

Derfor er det vigtigt, at du gør brug af din gennemslagskraft, vedholdenhed, din entusiasme og nysgerrighed i dit daglige arbejde. Du får brug for dine evner til at kommunikere med både tekniske og ikke-tekniske personer inden- og udenfor organisationen, hvorfor du drager fordel af din afbalancerede og motiverende kommunikationsstil.

Du kan forvente

  • ​mulighed for at bruge og udvikle dine menneskelige og faglige kvalifikationer
  • frihed til at gennemføre dine opgaver og projekter – som du prioriterer i tæt samarbejde med dine kolleger i teamet
  • god faglig sparring med dine kolleger og eksterne leverandører af de digitale løsninger
  • en dynamisk og travl hverdag med både fysiske rammer og madordning af høj kvalitet?
  • en lønpakke, som matcher dine kvalifikationer

Søg Jobbet

Lyder jobbet som noget for dig, så venligst send din ansøgning hurtigst muligt til job@nc-nielsen.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte teamleder – IT Løsninger og digitalisering, Peter Soelberg på tlf. 21 65 14 88. Ansøgninger læses og besvares løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig

Om N.C. Nielsen Gruppen

N.C. Nielsen Gruppen består af virksomhederne Scantruck A/S og N.C. Nielsen A/S med danske, norske og svenske selskaber og beskæftiger tilsammen ca. 525 medarbejdere med en samlet omsætning på over 1,9 mia. I de to virksomheder forhandler og servicerer vi teleskoplæssere, entreprenørmaskiner, gaffeltrucks, reachstackere og terminaltraktorer. Vi arbejder ud fra værdierne: troværdighed, stabilitet og hjælpsomhed.