Optimal udnyttelse af din maskinpark

Scantruck A/S giver dig 2 timers servicegaranti. Garantien omfatter besøg af en servicemontør inden for 2 timer ved fuldt “break down.” Vi kommer til dig - dér hvor din maskine er brudt ned. Garantien sikrer dig en optimal udnyttelse af din maskinpark.

Ringer du til Scantrucks vagttelefon, kan en servicemontør med det samme være parat med teknisk hjælp, kørsel ved “break down” eller ved at tage kontakt til en lagermedarbejder, der kan udlevere reservedele.

Med en serviceaftale kan du erhverve mere end 1500 varenumre til stjernepriser. Scantruck A/S sikrer dig et veltilrettelagt forløb, hvor vi gør opmærksom på, hvornår det er tid til eftersyn.

En fuld vedligeholdelsesaftale betyder, at vi klarer alt vedrørende eftersyn og reparation. Det eneste, du skal foretage dig, er, at betale et individuelt fastsat beløb pr. måned.

Scantruck A/S kan levere et system, der kan spore maskinen ved tyveri. Systemet giver dig et hurtigt overblik over position og driftsstatus. Via Internettet kan du få adgang til informationerne fra maskinen.

Læs mere om Komtrax - Komatsus trådløse overvågningssystem - her

Læs om Garanti her

Se vores Serviceprisliste 2017 her


Slut med at bekymre sig om maskiner, der går ned!
- Og slut med at holde styr på datoer for eftersyn! Når DU Køber en maskine hos Scantruck får DU MASSER AF fordele .Klik her for at gå til Komtrax.


 Klik her for at gå til Trackunit by M-tec.
 

Se med egne øjne, hvor hurtig vores servicekoncept sikrer dig en stabil drift på dine maskiner. Vi har illustreret processen i denne servicefilm.